Loading...

bencsik andrea pszichológus skype tanácsadóKét gyermekem van, Balázs (1979) és Zsófi (1982).

Büszkeséggel tölt el, ahogyan látom Őket boldogulni a mai – korántsem könnyű és kiszámítható – világ útvesztőiben. Mindketten ráleltek társukra és hivatásukra, életük harmonikus mederbe került.
2010. augusztus 14-én Ábel születése aranyozta be családunk életét, aki egy új generáció első tagjaként érkezett közénk. 2013. március 21-én megszületett kistestvére, Máté is.
Harmadik unokám, Zakariás, 2014. augusztus 30-án látta meg a napvilágot. Érkezése számomra azért is különleges élmény, mert voltam olyan szerencsés, hogy Zsófi mellett lehettem a vajúdás óráiban a szülőszobán.

2016. március 30-án megérkezett közénk Zakariás kishúga, Abigél, első lányunokám. Az ő születésénél is jelen lehettem, és ahogyan azóta is a csodálkozó nagy szemeit nézem, igazán még kerekebb lett számomra a világ.

Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek. Szabadidőnket legszívesebben utazással, kirándulással töltjük. Sok a felfedeznivaló szerte a nagyvilágban, de számtalan szépséget rejt Magyarország is, melyet módszeresen igyekszünk feltérképezni. Amikor hideg, esős az idő, szívesen bekuckózom egy könyv mellett, és hagyom magam elvezetni egy más által megálmodott világba és élethelyzetbe.De ugyanígy képes magával ragadni egy-egy különleges film- és színházi rendezés.

Férjem, D.Varga Tamás marketing tanácsadó, web fejlesztő és panorámafotós, az általa készített "körbetekintő" képek színesítik honlapomat. Szívem szerint valamennyi fotóját idetenném, de ez az oldal nem erről szól. Aki szereti a szépet, további varázslatokat talál a www.worldpanoramastock.com oldalon itt és itt.

Személyes pszichológiai tanácsadás Veszprém megyében, Káptalantótiban. Azok számára, akik nem tudnak személyesen felkeresni, online tanácsadásra, Skype terápiára van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés érdekében hívjon a
+36 30 99 15 651-es telefonszámon vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre

Kérdés, üzenet küldése Bencsik Andrea Online Pszichológusnak:

Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik és sehol, semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra. Várom üzenetét.

A válaszadás érdekében a (*)-gal jelzett összes mező kitöltése szükséges

Név(*)
Kérem írja be a teljes nevét

Ország
Invalid Input

E-mail(*)
Hibás e-mail címet adott meg

E-mail ismét(*)
A két email cím nem egyezik

Kérem röviden, 3-5 mondatban fogalmazza meg kérdését
Üzenet(*)
Kérem írja be üzenetét

Biztonsági kód(*)
Biztonsági kód
kód frissítése Biztonsági kód érvénytelen


Jognyilatkozat >>>

Honlapunk sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.